Peste 25 de ani experiență în implementare și proiectare sisteme informatice! Verifică produsele și serviciile puse la dispoziția ta!

Valorile companiei sunt concentrate în calitatea performanța eficiența produselor și serviciilor furnizate.

Fondată în 1991 din specialiști proveniți din Centrul Teritorial de Calcul Electronic Ploiești, aflat în elita celor existente în România anilor ’90, întotdeauna la baza activității noastre a stat conceptul decalitate, oferind clienților noștri cele mai bune soluții software.


Istoric

Firma SpaceSoft se poziţionează pe piaţa românească ca şi furnizor de soluţii software integrate pentru gestiunea firmelor cu activităţi în diferite domenii economice (comerţ, servicii, producţie etc.). Este o firmă de software cu capital integral românesc, având sediul în Ploieşti. Înfiinţată în anul 1991, firma SpaceSoft face parte din grupul Space, dezvoltator de programe informatice cu o experienţă de peste 25 de ani in domeniu. Până în prezent firma a cunoscut o evoluţie rapidă şi stabilă prin perfecţionarea continuă a tipurilor de programe, cu scopul de a răspunde cât mai bine cerinţelor clienţiilor care au nevoie de un soft pentru a-şi urmări activitatea companiei. Misiunea firmei este de a oferi fiecărui client soluţia optimă pentru gestionarea afacerii proprii, indiferent de domeniul şi complexitatea acesteia.

Firma este constituită dintr-un departament tehnic specializat pe proiectarea şi realizarea de sisteme informatice integrate, un departament economic şi un departament comercial. Firma nu se limitează doar la vânzarea unor produse software, oferă şi servicii de asistenţă tehnică, implementare şi întreţinere, destinate să rezolve toate problemele clienţilor. Şapte zile din şapte personalul firmei stă la dispoziţia clienţilor pentru a oferi orice informaţie legată de produsele soft, pentru a veni în ajutor în situaţia întâmpinării oricăror dificultăţi sau pur şi simplu pentru a-i asista în utilizarea softului.


Produsele pot fi de tip sistem informatic integrat (ERP) sau aplicaţii independente ce rezolvă un singur aspect al gestiunii şi evidenţei financiar-contabile dintr-o companie. Unul din principalele produse soft este Sistemul Informatic GF, un sistem multicompanie care poate ţine evidenţa pentru un număr nelimitat de sucursale, filiale, puncte de lucru şi firme, uşor de configurat şi parametrizat. Versiunea actuală a sistemului informatic GF este rezultatul unei evoluţii sub aspect conceptual cu baza la începutul anilor '90. Experienţa dobândită în timp se materializează în cuprinderea integrală a cadrului legislativ curent, în modul în care modalităţile de manipulare a informaţiilor la nivelul întregului sistem se apropie de utilizator. Acest pachet înglobează experienţa a nenumărate tipuri de aplicaţii şi aduce cu sine un model de organizare a întreprinderii, implementarea lui contribuind în realitate la o re-inginerie a proceselor din entitatea respectivă în vederea alineării la cele mai moderne concepte. Principalele caracteristici sunt: sistem scalabil, modular, prelucrări rapide a unui volum mare de date, bază de date centralizată, flexibilitate, adaptare uşoară la cerinţele clienţilor şi la modificările legislative, prezintă facilităţi pentru extinderea ulterioară a funcţionalităţilor, generarea de analize şi rapoarte pentru managerii din vârful ierarhiei, import/export date din/în diferite formate, posibilitatea actualizării sistemului prin internet, securitate sporită etc.

Echipa SpaceSoftUse business to INSPIRE!

Obiectivul principal al companiei se materializează în satisfacerea deplină a exigenţelor clienţiilor prin oferirea unor produse şi servicii superioare.

Misiunea companiei este de a oferi fiecărui client soluţia optimă pentru gestionarea afacerii proprii, indiferent de domeniul şi complexitatea acesteia.

25 de ani experiență în domeniu

Produsele şi serviciile furnizate sunt în permanenţă îmbogăţite cu noi componente atât datorită diversităţii domeniilor economice în care se încadrează clienţii companiei cât şi acomodării cu un cadru legislativ în continuă mişcare.

Clienți multumiți!

“Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună e succesul.”-Henry David Thoreau

Sediul SpaceSoft

Adresa Noastra

  • Adresa: Strada Ion Maiorescu 10, Ploiesti, Prahova
  • Telefon:0722 22 32 56
  • Email: office@spacesoft.ro

Programul SpaceSoft

  • Luni - Vineri 9am la 5pm
  • Sâmbătă - 9am la 2pm
  • Duminică - Închis